Волинь Новини

Сім’я, яка зникла по дорозі на море, ховалась у Луцьку

Як повідомляв «Вісник+К», дорогою на море зникло подружжя з маленькою дитиною з Вінниччини. Не знала про місце перебування матері з вітчимом і братиком навіть її старша донька. Невдовзі сім’ю розшукали, але, з’явившись, вона знову щезла. «Кинулись втікати!» – переконують знайомі родини. І додають: «Бо набрали пів мільйона баксів кредитів!»

Від початку цієї детективної історії було зрозуміло, що зникли Володимир, Оксана та їхній син неспроста. Мовляв, поїхали на відпочинок, телефони перестали відповідати, сторінки у соціальних мережах заблоковані. Знайомі припустили: це пов’язано з роботою Володимира, який вже десять років займається обміном валют.

– Це одна з ключових версій зникнення, що родина має великі боргові зобов’язання, тож аби не платити, може переховуватися, – повідомили у поліції Вінницької області, при цьому додавши, що правоохоронці мають декілька версій.

Що це за сім’я? Відомо, що Володимиру 34 роки, його дружині – 48! У жінки вже є доросла донька від першого шлюбу. З Володею Оксана виховує синочка, якому чотири роки. Родина живе неподалік Вінниці у селі в приватному будинку. Перед самісіньким від’їздом на море начебто у колеги по бізнесу взяли 70 тисяч доларів. Обіцяли на наступний день повернути. Але на зустріч не з’явились.

«Ніхто такого не очікував. Не хотілося вірити, що нас кинули. Думали, щось сталося», – забили на сполох валютники. Стали розповідати, кому скільки Володя винен, і вийшла сума близько 500 тисяч доларів! Поїхали до нього додому, а там порожньо – не просто дім зачинений, з нього зникли техніка та меблі. Тоді зрозуміли, що стали жертвами афериста. Аби чоловіка оголосили у розшук, попросили написати заяву в поліцію дочку Оксани. І закрутилося.

Знайшли подружжя досить швидко – на Закарпатті. Хоч дорогою пара, кажуть, змінила авто та викинула телефони. Але ніхто Володимира не затримував, і знову він із сім’єю пропав.

Тим часом місцева вінницька газета опублікувала розповідь Володимира, який сам звернувся до журналістів. Нарікав на друзів, що вони стали жертвами афери, як і він. Мовляв, добровільно вклали кошти у фінансову піраміду, а тепер погрожують йому з рідними розправою і нібито вже викопали могилу для маленького сина. Чому на той час не звернувся у поліцію по захист, не пояснив.

А днями валютники розшукали боржника власними силами. Виявилося, він гостював вже у Луцьку. Очевидно, для чоловіка це була несподіванка. Гості розмову зняли на відео, де начебто чітко прозвучало зізнання, що Володимир кошти у товаришів брав. Тепер він знову зник. Поліція з’ясовує, хто у цій історії жертва, а хто – шахрай.

Наталія КРАВЧУК

Leave a Comment