Новини

Зачинила у квартирі і пішла на гульки: малюк ледь не випав з вікна багатоповерхівки. Відео

На Дніпропетровщині в Кам’янському дитина ледь не випала з вікна багатоповерхівки. Його у вікні 4 поверху вчасно побачили сусіди. Хлопчик плакав та гукав маму, кажуть очевидці, які і викликали поліцію. Дитину врятували, утім матір не можуть знайти вже декілька днів. Де жінка, та що чекає на дитину, дізнавався «5 канал«.

Мешканці багатоповерхівки в Кам’янському не на жарт сполошилися, коли побачили на підвіконні четвертого поверху дитину, яка будь-якої миті могла зірватися вниз. Одразу побігли до квартири, утім там ніхто не відчиняв, згадує сусідка Ангеліна.

«Ми викликали поліцію, тому що дитина перебувала сама», – каже жителька Кам’янського Ангеліна.

З’ясувалося, мати замкнула сина у квартирі і пішла з дому. Усі вікна у квартирі, де мати залишила сина самого, були відчинені, як і нині, переконують сусіди. Хлопчик кричав, але жінка не прийшла і за кілька годин. До приїзду копів сусіди тримали зв’язок з дитиною через зачинені двері. Говорили з хлопчиком та розважали його.

«Нам треба було, щоб дитина не вистрибнула і його півтори години розважали», – пригадує жителька Кам’янського Євгенія Мартинець.

Двері у помешкання відчинив власник квартири, її жінка з дитиною орендувала кілька місяців тому. Нічого доброго про матір хлопчика сусіди пригадати не можуть.

«Вона постійно була а нетверезому стані», – додає Євгенія Мартинець.

Мешканка будинку Альона зазначає: «Вона гуляла завжди там – біля забігайлівки нашої. Хлопчик завжди був недоглянутий».

Напередодні жінку в нетверезому стані бачили біля кафе. Хлопчик був голодним, тому його нагодували співробітники закладу і викликали поліцію.

«Він запихувався їжею, не може прожувати, в цей час я даю йому компот, щоб запив. Видно, що він хотів їсти», – зауважує адміністраторка кафе Ірина Тютюник.

Одразу після інциденту у квартирі поліцейські, які приїхали на виклик, відвезли дитину до лікарні.

«Стан дитини задовільний, ніяких пошкоджень на шкірі немає. Дуже розумна дитина, якоїсь психологічної допомоги дитина на даний час не потребує», – повідомила завідувачка неврологічним відділенням дитячої лікарні Кам’янського Лариса Полюшкіна.

Відколи хлопчик у лікарні – мати до нього не навідувалася. Немає її і вдома. Сусіди припускають: жінка переховується від поліції. Ії вже штрафували за пияцтво у громадських місцях та за невиконання батьківських обов’язків.

«Жінка вже неодноразово притягувала до відповідальності. Про дану жінку і по те, що вона не виконує обв’язки щодо виховання дитини, поліція повідомила у службу у справах дітей», – наголосила старший інспектор з комунікацій Кам’янського районного управління поліції Олена Тімченко.

У міській службі у справах дітей про проблеми в родині вперше чують і кажуть – на обліку жінка ніколи не перебувала.

«На даний момент служба займається вивченням питання, тому що дитина не була на обліку, мати не була на обліку. І тому інформації про цю сім’ю не було взагалі», – підсумувала начальник відділу зв’язків з громадськістю Кам’янської міської ради Ігор Задорожній.

У службі сподіваються, що Гордійка забере до себе його батько. А суд незабаром вирішить, чи позбавляти матір батьківських прав.

Leave a Comment