Волинь Новини

За шматок м’яса, вкраденого в магазині для дітей, лучанин може сісти на 5 років. Відео

Лучанин Ігор Зеленський може сісти у в’язницю на п’ять років за крадіжку м’яса з супермаркету. Продукт він вкрав, щоб нібито нагодувати дружину і трьох дітей.

Чоловік вже 7 місяців перебуває в СІЗО. Шматок м’яса, який він вкрав з супермаркету, коштував 600 гривень, вартість його вже відшкодована повідомляє волинський телеканал Аверс

Журналісти поспілкувалися з дружиною затриманого і з’ясували, що чоловік на момент крадіжки самостійно утримував сім’ю, так як його дружина перебувала в декреті, крім того, перенесла операцію на щитовидній залозі.

За словами жінки, в той день, коли її чоловік зважився на крадіжку м’яса, вона знаходилася в реанімації.

Чоловіка доправили до СІЗО. Прокурор наполягає, щоб того посадили на п’ять років. Як з’ясували медійники, настільки суворий вирок загрожує лучанину через те, що він попався на крадіжці не в перший раз. Раніше йому вдавалося уникнути в’язниці, отримавши умовне покарання.

Цього разу чоловікові інкримінують грабіж.

Сам Ігор Зеленський розповів, що був змушений піти на такий крок, бо грошей, які він заробляв сторожем і вантажником, ледь вистачало на ліки дружині і їжу для молодшої дитини і двох старших дочок подружжя від попереднього шлюбу.

Адвокати Ігоря Зеленського наполягають, що термін, який просить прокурор для обвинуваченого, занадто високий, враховуючи суму вкраденого.

Leave a Comment