Волинь Новини

У Волинській ОДА створили новий відділ

У Волинській обласні державній адміністрації створили відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Волинської ОДА.

Відповідне розпорядження, яким затверджується Положення про відділ, підписав голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко у понеділок, 16 серпня, пише ІА Конкурент.

Як вбачається із Положення, відділ підзвітний і підконтрольний голові Волинської ОДА, заступникові голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, а також Міністерству цифрової трансформації України.

Основними завданнями відділу є забезпечення на території області державної політики у сфері цифровізації та цифрового розвитку, забезпечення  цифрових навичок та цифрових прав громадян. Окрім того відділ дбатиме про розвитк ІТ-індустрії, електронного урядування та електронної демократії. А також відповідатиме за безпеку інформації та телекомунікацій.

Також новостворений відділ організовуватиме та проводитиме інформаційно-просвітницькі заходи з питань цифрового розвитку, цифровізації, електронного урядування, розвитку ІТ-індустрії тощо.

Leave a Comment