Волинь Новини

Керувала кросовером: на Волині працівниця ДФС збила велосипедиста

Головну ревізора-інспектора ГУДФС у Волинській області притягнули до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху. Попри складений поліцією протокол про пошкодження транспорту, її вину суд не зміг довести.

Про це відомо з постанови Володимир-Волинського міського суду, – пише Княжий Град.

Головна ревізор-інспектор фіскальної служби Волині скоїла дорожньо-транспорту пригоду у Володимирі-Волинському на вулиці Ковельській 6 липня. Відповідний протокол про адміністративне правопорушення склав поліцейський СРПП Володимир-Волинського РВП ГУНП у Волинській області.

Керуючи кросовером RENAULT KADJAR, жінка не вибрала безпечної швидкості та безпечної дистанції, внаслідок чого зіткнулась з велосипедом, який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП “… обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження, чим порушила п.12.1, 10.1 ПДР, за що передбачена адміністративна відповідальність за ст.124 КУпАП”.

Однак, як пояснила інспекторка у суді, правил дорожнього руху не порушувала, жодних пошкоджень ні її автомобіль, ні велосипедист чи його велосипед не зазнали.

Протокол про адмінправопорушення, за відсутності інших доказів, не став, на думку суду, належним і допустимим доказом в розумінні ч.1 ст.251 КУпАП.

Тож, провадження у справі про вчинення адміністративного правопорушення закрили у зв’язку з відсутністю в діях водійки складу адміністративного правопорушення.

Leave a Comment