Волинь Новини

У Луцьку встановлять камери фіксації автопорушень. Адреси

В обласному центрі встановлять камери, які фіксуватимуть адміністративні порушення водіями на вулицях Конякіна, Карпенка-Карого та Ковельській.

Про це стало відомо 18 серпня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, – повідомляє ІА Волинські новини.

Члени виконкому розглянули проєкт рішення про надання дозволу на використання інфраструктури м. Луцька для встановлення та монтування приладів фіксації адміністративних порушень.

Вони вирішили надати дозвіл державній установі «Центр інфраструктури та технологій Міністерства внутрішніх справ України» на використання інфраструктури міста для встановлення та монтування приладів фіксації адміністративних порушень за адресами: вулиця Конякіна (навпроти будинку № 17), вулиця Ковельська (між будинками № 142 та № 144), вулиця Карпенка-Карого (навпроти будинку № 6).

Директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк повідомив, що прилади будуть встановлені за кошти компанії, місту потрібно буде лише підключити ці прилади до електроенергії. Вони контролюватимуть адміністративні правопорушення на дорогах.

Департаменту житлово-комунального господарства доручили розробити та погодити схеми організації дорожнього руху та організувати встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху.

Leave a Comment