Волинь Новини

На Волині звільнять керівників коледжу та двох шкіл

Члени постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку розглянули та схвалили рекомендації щодо трьох кадрових питань.

Про це повідомляють на веб-сайті Волинської облради.

Усі вони виносились на розгляд профільної комісії у зв’язку із поданими на  звільнення заявами тимчасово виконувачів обов’язків директорів трьох навчальних закладів.

Так, розглянувши пропозиції відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності, депутати рекомендували голові обласної ради Григорію Недопаду звільнити Василя Панасюка з посади т.в.о. директора Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського за угодою сторін. До призначення в установленому порядку керівника виконання обов’язків директора покласти на заступника директора з навчальної роботи Тараса Войтовича.

За угодою сторін рекомендували також звільнити Наталію Сушик з посади т.в.о. директора Головненської спеціальної школи «Центр освіти» Волинської обласної ради. До призначення  керівника виконання його обов’язків  покладається на вчителя з професійно-трудового навчання  цього ж закладу Анатолія Москалюка.

Члени профільної комісії також рекомендували звільнити за угодою сторін Тетяну Арендарук з посади тимчасово виконувачки обов’язків директора Заболоттівської спеціальної школи, а до призначення керівника його обов’язки  покласти на заступницю директора цієї ж школи з питань економіки та фінансів Ольгу Головій.

Leave a Comment