Волинь Новини

У Луцьку вітер повалив дерево на припарковане авто

У Луцьку на вулиці Домни Гордіюк, вранці 17 серпня чоловік вийшов з автівки на 5 хвилин, коли повернувся, на машину впало дерево, — розповів кореспондент Суспільного Вадим Панафідін.

Негода у Луцьку вирувала вранці 17 серпня. О 8:00 годині ранку здійнявся сильний вітер. Тривало все 15 хвилин. На 40-му мікрорайоні дерево впало на автівку.

У Луцьку вітер повалив дерево на припарковане автоСуспільне Волинь

Власники автівки — Микола. Чоловік вийшов на 5 хвилин з машини, щоб завести дитину в садочок, коли повернувся на автівку впало дерево. Каже, що вже дзвонив у страхову, йому там відповіли, що страховка покриває лише наслідки ДТП, а повалене дерево страховка не покриває. Порадили дзвонити у міську раду. Там каже чоловік, йому нічого не пояснили. Тепер Микола має з’ясувати кому належало аварійне дерево та чи хтось компенсує йому завдані збитки.

У Луцьку вітер повалив дерево на припарковане автоСуспільне Волинь

На місце події чоловік викликав патрульну поліцію Волині. Інспектор сектору зв’язку та комунікацій Михайло Волянік розповів суспільному, що ніхто з людей при падінні дерева не травмувався. Нині поліція охороняє місце події викликали відповідні служби, щоб звільнити автомобіль від поваленого дерева.

Зі слів начальниці відділу Ірини Варварук, звернення у службу ДСНС Волині про ліквідацію наслідків ранкової негоди до них не надходили.

Зі слів прес-секретарки ПрАТ “Волиньобленерго” Інни Ройко станом на десяту годину ранку, 17 серпня, до них звернення про пошкодження ліній електропередач не надходили.

Що відомо:

  • 27 липня у селищі Ратне та навколишніх територіальних громадах вирувала негода. Буревій повиривав з корінням дерева, позривав дахи з будинків.
  • Станом на 16 серпня у Колківській тергромаді досі ліквідовують наслідки буревію, який пройшов цією територією наприкінці липня. Місцеві жителі латають будинки, одне з агропідприємств повністю відновлює дах, а в Тельчівському лісництві працівники проводять вимушені рубки дерев, які викорчував з корінням вітер.

Leave a Comment