Волинь Новини

Як змінилося приймальне відділення Луцької міської лікарні. ВІДЕО

Простора рецепція, широкі коридори, сучасні кабінети та новітнє обладнання – як у найкращих європейських клініках. І все це відтепер у Луцьку. Приймальне відділення міської клінічної лікарні заграло новими барвами.

Скільки коштів витратили та чим корисні ці зміни лучанам – дивіться у сюжеті 12 каналу.

Працівників лікарні вже вчать користуватися новим обладнанням, особлива увага – ультразвуковому апарту. У випадку швидкої діагностики йому ціни немає, кажуть медики. Перевірити можна все: від голови і до ніг.

Крім цього, у новенькому відділенні і новенькі комп’ютерний томограф, рентген, матеріально-технічне забезпечення. Очікують і на МРТ. За словами міського голови Ігоря Поліщука, це одне з найкращих приймальних відділень у Луцьку.

Через мережу лікарі обмінюються знімками, історією хворих і всіма необхідними матеріалами. Таким чином економлять час і гроші. Та й для лікарні з 600 ліжкомісцями потужне приймальне відділення просто необхідне. За прогнозами медиків, свої двері для пацієнтів оновлене приймальне відділення відкриє вже за кілька тижнів.

1 коментар

  • Все зроблено за державні кошти, обладнання купили за державні кошти, а пацієнтам за все треба буде платити з власної кишені. ЧОМУ???

Leave a Comment