Працівники ЖКП №3 у Луцьку чотири дні не можуть отримати доступ до забитого стояка каналізації у будинку за адресою: проспект Волі, 9.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Лучанин Дмитро Власюк мешкає на проспекті Волі, 9 у квартирі №10. Чоловік скаржиться, що вже 4 дні його затоплююють стоки з каналізаційної труби, які потрапляють в квартиру через унітаз. Причина – забитий стояк каналізації поверхом нижче, у підвальному приміщенні. У квартирі лучанина та в коридорі будинку стоїть жахливий сморід. Однак вдіяти щось комунальні служби були не в змозі через те, що доступу до підвального приміщення, де забита каналізаційна труба, немає.

Мешканці будинку кажуть, що приміщення, де розміщений забитий стояк, перебуває у власності чи в оренді жінки на ім’я Наталія. Ця жінка майже завжди відсутня. Зі слів жителів, часто вона взагалі перебуває на відпочинку за кордоном. А ключів від підвального приміщення нікому не залишила. Попри те, що у цьому приміщенні каналізаційна труба та електромережі.

Через те, що комунальникам так і не вдалося потрапити всередину підвалу, їм довелося врізатися у каналізаційну трубу з боку коридору. Жителі будинку висловлюють обурення безвідповідальністю жінки.