Важливо Новини

Молодики знущалися з лисеняти і знімали це на камеру. ВІДЕО 18+

У Чернівецькій області група неадекватних осіб мучила тварину й стала об’єктом розслідування місцевих правоохоронців

Відео зі знущаннями вони виклали у соцмережі. Зараз його можна побачити на сторінці волонтерів «Небайдужі Че» у фейсбуці, пише Волинь-нова.

Можна почути, як лисеня видає жалісні звуки.

«Подивіться на це відео!? Невже у вас воно викликає позитивні емоції. Як мінімум викликають подив такі «веселощі», чому біль, страждання та смерті приносять цьому молодику та його колегам радість. У голові не вкладається як можна отримувати задоволення від знущань над маленькою лисичкою, що стало причиною таких порушень психіки!?», – цитує УНІАН автора публікації.

На кадрах видно, як тваринку розгойдують, тримаючи за вуха й підносять до фари заведеного авто. Також можна почути, як лисеня видає жалісні звуки.

Увага! На відео присутні кадри насильства. Запис не рекомендується до перегляду людям з нестійкою психікою!

Відео ТУТ!

За фактом знущання з тварини правоохоронці розпочали розслідування. Як повідомляється на сайті обласного главку Нацполіції, відео, на якому компанія молодих людей жорстоко поводиться з твариною, правоохоронці виявили 6 серпня в соцмережах.

«Під час перевірки інформації поліцейські встановили автомобіль, зафіксований на відео, а також визначили коло осіб, які можуть бути причетними до знущання з  тварини. За результатами проведеної першочергової перевірки співробітники Чернівецького РУП скерували матеріали за належністю до підпорядкованого їм відділення поліції №1 (м. Сторожинець)», – розповіли в поліції й нагадали, що за жорстоке поводження з тваринами в Україні передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність.

Leave a Comment