Волинь Новини

Де і за скільки у Луцьку можна орендувати авто. ВІДЕО

Є водійське посвідчення, але немає авто? Ваша машина в ремонті? Хочете заїхати на власне весілля на розкішній іномарці? Найлегший спосіб вирішення усіх цих ситуацій – оренда авто.

Чи користується така послуга популярністю в Луцьку, скільки коштує взяти автомобіль на прокат  – дізнавалася наша Анастасія Качина.

Офіційно зареєстрована фірма, що надає такі послуги, у Луцьку одна. Тут всього 9 автівок, але це поки що, каже директор. Розширення бізнесу планують, бо машини попитом користуються. Є і конкуренти, розповідає чоловік, щоправда, вони працюють в тіні.

“Наскільки я знаю, то ніби приватно здають в оренду просто громадяни якось на OLX, але щоб була повноцінна фірма, такого немає, крім нас”, – каже керівник компанії Detroit Олександр Дмитрук.

Олександр каже: у Луцьку найчастіше беруть авто на прокат люди, які приїздять із-закордону. Також користуються послугами ті, чия машина вийшла з ладу.

Орендувати автомобіль у Луцьку коштує від 18 до 45 євро за добу. Усе залежить від класу машини. Щоправда, окрім платні, обов’язковий ще й завдаток 300 євро. Це – на випадок ДТП з вини орендаря.

А такі випадки вже траплялися не раз. Добре, що усі авта застраховані, каже бізнесмен, бо ж і наслідки ДТП бувають різні. Щоправда, здебільшого навіть такий скромний завдаток, каже Олександр Дмитрук стимулює водіїв кермувати відповідально. Бо ж свої гроші повернути хоче кожен.

Leave a Comment