Волинь Новини

Володимир Бондар набрав найбільше балів у конкурсі на голову Держлісагентства України

Комісія з питань вищого корпусу державної служби визначила дві кандидатури на зайняття посади голови Держлісагенства України. За результатами конкурсу і співбесіди найбільше балів набрали волиняни Володимир Бондар і Микола Салівончик.

Про це повідомляє інтернет-ресурс «Відкритий ліс».

29 липня відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби, яка із 7 претендентів визначила 2 кандидатури на зайняття посади голови Держлісагенства України для внесення пропозицій суб’єкту призначення.

У конкурсі, оголошеному розпорядженням Кабміну 14 липня, взяли участь 8 кандидатів. До участі у співбесіді допустили сімох, серед них і Юрія Болоховця, який очолив Держлісагенство 17 лютого 2021 року на період карантину без конкурсу.

Найбільшу кількість балів за результатами конкурсу і співбесіди набрали волиняни Володимир Бондар (12,83) і Микола Салівончик (9,00).

Обидві кандидатури члени комісії одноголосно (5 голосами «за») вирішили внести суб’єкту призначення для визначення переможця конкурсу на зайняття посади голови Державного агентства лісових ресурсів.

Leave a Comment