Волинь Новини

У центрі міста на Волині чоловік облаяв полісменів

Як стало відомо, суддя Рожищенського районного суду Наталія Шептицька розглянула матеріали, що надійшли з Відділу поліцейської діяльності №1 (місто Рожище) про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який лихословив у центрі Рожища.

Про це йдеться у постанові суду від 28 липня.

Чоловік 13 липня о 17:00 в Рожищі, на площі Богдана Хмельницького, висловлювався нецензурною лайкою, чим порушив громадський порядок і спокій громадян.

Також підсудний лаявся в адресу працівників поліції. На законну вимогу працівника поліції припинити адміністративне правопорушення, погрожував йому фізичною розправою, чим вчинив злісну непокору працівникам поліції.

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні адміністративних правопорушень визнав повністю, щиро розкаявся у вчиненому, просив суворо не карати.

Суддя постановила визнати підсудного винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених статтями 173 та 185 Адміністративного кодексу, та накласти штраф у 170 гривень. Також він заплатить в дохід держави 454 гривні судового збору.

Leave a Comment