Важливо Волинь Новини

Показали, як просуваються ремонтні роботи на проспекті Волі у Луцьку. ФОТО

На проспекті Волі у Луцьку триває реконструкція дорожнього полотна.

Журналісти ІА “Конкурент” побачили, що змінилося на перекритій з 17 червня частині проспекту Волі за тиждень.

У четвер, 5 серпня, ремонтники активно встелювали розриті ділянки щебеневим шаром. Частина працівників розрівнювала основу для вкладання щебеню.

Напередодні завершили асфальтувати першим шаром ще два відрізки – ділянку з правого боку проспекту, що починається від перехрестя з вулицею Шопена. Тут виклали асфальтом всього кілька десятків метрів. Інша суттєва вже заасфальтована першим шаром асфальту ділянка тягнеться від вулиці Сенаторів до вулиці Вавілова. Таким чином продовжили роботи на лівій смузі, яку почали асфальтувати ще раніше.

Ближче до Київського майдану ремонтники лагодять бруківку на тротуарі. Серед іншого вже добре видніється новенька велодоріжка, що поруч із книгарнею “Знання”.

Цікаво, що для проведення певних робіт ремонтникам довелося демонтувати частину свіжовикладеного асфальту. Які саме роботи там проводять, вони не казали.

Водії вже не так активно рухаються перекритими частинами проспекту, бо роботи ведуться на різних ділянках, що унеможливлює виїзд.

Ще 22 липня ремонтники розрили велику частину правої смуги для руху, якою досі сяк-так могли користуватися водії, пішоходи та велосипедисти. Розрили частину від повороту на Шопена до Волинської обласної друкарні. Глибина сягає більше двох метрів. Тут працюватимуть над заміною всіх комунікацій, які пролягають під проспектом, як це перед тим робили на лівій частині.

Бордюри почали встановлювати на відрізку, де перед тим нанесли перший шар асфальту. Трохи далі у напрямку Київського майдану досі ведуться підготовчі роботи до вкладання асфальту.

Leave a Comment