Волинь Новини

На Волині п’яний чоловік увірвався до будинку та погрожував сокирою

На Волині чоловік, уродженець села Древині Іваничівського району, у стані алкогольного сп’яніння увірвався до приватного житлового будинку. Інцидент трапився 3 березня цього року. Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду від 30 липня.

Агресивний чоловік тримав у руці сокиру, розмахував нею та погрожував жінці вбивством. Потерпіла злякалася за своє життя. А в цей час її чоловік викликав поліцію.

За словами нападника, причиною такої поведінки стала інформація про те, що ніби то ця жінка сповістила поліцію, що він їздив за кермом в стані алкогольного сп’яніння та розбив автомобіль. І тоді він вирішив прийти до неї додому з сокирою, де і погрожував вбивством.

В судовому засіданні нападник попросив у потерпілої пробачення та щиро розкаювався у вчиненому. Жінка ж заявила, що пробачила його та просила суворо не карати.

Суд визнав чоловіка винуватим і призначив йому покарання з випробуванням з іспитовим строком тривалістю 2 роки, якщо він протягом визначеного судом іспитового строку не вчинить нового кримінального правопорушення.

Leave a Comment