Важливо Волинь Новини

У Луцьку затори: на проїжджій частині однієї з вулиць виявили витік газу

Газовики у Луцьку перекрили смугу для руху транспорту на вулиці Червоного Хреста, з боку, де розташований апеляційний суд. Це спричинило тягучку на вулиці Ковельській до мосту. Працівники “Волиньгазу” виявили 54 % концентрації природного газу, — розповів Суспільному слюсар Дмитро Алієв.

Газовики провели буровий огляд підземного газопроводу спеціальним приладом, який показав досить високий показник концентрації природного газу, тут є витік, — каже слюсар Дмитро Алієв, пише Суспільне.

У Луцьку затори: на проїжджій частині однієї з вулиць - витік газу

Витік газу може бути через пошкодження труби через ржавіння, адже вона в експлуатації з 1968-го року, — розповів Суспільному головний інженер Луцького відділення АТ “Волиньгаз” Юрій Сахник.

У Луцьку затори: на проїжджій частині однієї з вулиць - витік газу

З 11-ї години транспортний рух на вулиці Червоного Хреста перекритий. Частково змінив рух громадський транспорт: шість автобусів об’їжджають сусідньою вулицею. Водій маршрутки Юрій Гаврилюк каже, що через ремонтні роботи відстає від графіка на 20 хвилин. Про зміну маршруту пасажирам тролейбуса, постійно повідомляють зі сповіщувача, – каже Василь, водій тролейбуса, який їздить за маршрутом № 12, а нині він змінив схему руху.

Поремонтувати газопровід планують впродовж двох днів, – каже інженер “Волиньгазу” Юрій Сахник. З його слів, газ лучанам не відмикатимуть.

Що відомо

  • 4 серпня, з дев’ятої години ранку, у зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт на газопроводі, у Луцьку на перехресті вулиць Володимирська, Червоного Хреста та Рогова, змінився рух громадського транспорту. Газопровід розташований по центру проїжджої частини дорожнього полотна. Саме тому у фахівців виникла проблема з організацією аварійно-ремонтних робіт.

Leave a Comment