Волинь Новини

Через ймовірний витік газу у Луцьку змінюють рух транспорту

4 серпня, з дев’ятої години ранку, у зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт у Луцьку на перехресті вулиць Володимирська, Червоного Хреста та Рогова, зміниться рух громадського транспорту, — повідомляють у Луцькій міській раді.

На вулиці Червоного Хреста – поворот на вулицю Володимирську спеціалісти АТ “Волиньгаз” виявили підозру на витік газу внаслідок розгерметизації газопроводу високого тиску, — повідомила речниця Ат “Волиньгаз” Оксана Швець.

З її слів, цей газопровід був введений в експлуатацію з 1968 року та підтримує газопостачання в оселях близько 5 тисяч лучан.

За інформацією начальника Луцького відділення АТ “Волиньгаз” Дмитра Бонюка, газопровід розташований по центру проїжджої частини дорожнього полотна. Саме тому у фахівців виникла проблема із організацією аварійно-ремонтних робіт.

У зв’язку з цим рух громадського транспорту на цій ділянці дороги буде перекритий, 4 серпня, з дев’ятої години ранку.

Рух транспорту у місті зміниться наступним чином:

  • автобуси маршрутів № 12, 24, 25, 29, 30, 32 рух у напрямку вулиць Львівської та Володимирської буде здійснюватись по вул. Глінки, у зворотному напрямку по вул. Червоного Хреста;
  • тролейбусний маршрут № 4 в напрямку Цукрового заводу буде проходити по маршруту № 4-а, а у зворотному напрямку по маршруту № 4 без змін;
  • Тролейбусний маршрут № 12 у напрямку вул. Володимирської курсувати не буде, а рух буде здійснюватись:
  • у прямому напрямку: вул. Карбишева, вул.Гордіюк, пр-т Соборності, пр-т Перемоги, пр-т Василя Мойсея, вул. Винниченка, вул. Словацького, вул. Богдана Хмельницького, вул. Ковельська (лісництво);
  • у зворотному напрямку: вул. Ковельська (лісництво), вул. Глушець, вул. Паркова, вул. Винниченка, пр-т Василя Мойсея, пр-т Перемоги, пр-т Соборності, вул. Гордіюк, вул. Карбишева.

У “Волиньгазі” під час робіт газопостачання для споживачів не припинятимуть.

Leave a Comment