Волинь Новини

У Луцьку просять допомогти мамі з двома дітками, які постраждали від чоловіка-тирана

Просять допомогти продуктами харчування жінці з двома маленькими дітками, які постраждали від чоловіка-тирана і проживають зараз у Притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства.

Про це повідомляють на сторінці Волинського обласного центру соціально-психологічної допомоги.

Жінка разом з дітками роками страждала від домашнього насильства, проте, зібравши усі свої сили та сміливість, звернулася за допомогою. Жінка родом з Росії, в Україні жила в умовах повної ізоляції від Світу. Лише дітей народжувала в медичній установі, а не вдома.

“Хоча місце, де постійно тебе б’ють, принижують, зневажають, цькують, маніпулюють тобою, змушують почуватися винною, контролюють твоє життя, ДОМІВКОЮ не назвеш. Свекруха з чоловіком постійно залякували тим, що Оксані нікуди не можна ходити, зокрема в державні установи, адже вона громадянка Росії. Діти у зв’язку з цим не відвідували дитячий садок та не користувалися послугами дитячого лікаря”, – пишуть у  дописі.

В установі наголосили, що мають надію на те, що мама разом з своїми хлопчикам  матиме достатньо впевненості та терпіння, щоб розірвати це коло насильства.

Зараз їм дуже потрібна допомога, виникла гостра потреба в продуктах харчування. Всі, хто мають можливість допомогти сім’ї, просять принести продукти: макарони, рис, гречка, молоко, масло, яйця, олія, картопля, морква, цибуля, кабачки, фарш або щось м’ясне, печиво.

Якщо виникли запитання, можна зателефонувати за номером телефону 099 953 05 82.

Leave a Comment