Новини

На популярному українському курорті – желатинові… креветки

Туристів спокусив зовнішній вигляд делікатесу, особливо “яскравість” креветок.

У курортній Затоці на Одещині туристи поскаржилися, що їх “розвели” фальшивими тигровими креветками, зробленими з желатину.

Одна з відпочивальниць розповіла про своє здивування на відео, опублікованому на Telegram-каналі “Одесса как она есть”.

“Історія про те, як нас розвели на морі, – каже дівчина і показує пакунок з купленими креветками. – Ми вирішили взяти тигрові креветки, побачили, які вони гарні, яскраві, ну і коштували, звісно, чимало”.

За її словами, продавщиця і словом не обмовилася щодо складу делікатесу.

“І як же ми засмутилися, коли вони виявилися з желатину. Просто влиті в формочку. Так що коли будете в Затоці обов’язково спробуйте цю хрінь”, – порадила дівчина і засміялася. Вона також стиснула креветки в руці на відео, щоб показати, що ті настільки щільної консистенції, навіть розламати їх було важко. На якому саме пляжі додумалися до такого бізнесу туристка не уточнює.

“Хороші натуральні і свіжо зварені креветки такого кольору не бувають…. вони блідо помаранчеві, а не кольору буряка”, – коментують користувачі соцмереж.

“Одразу стає зрозуміло що дівчина не стикалася з морепродуктами. Дебют провалений. Затока не найкраще місце для дегустації креветок”, – зазначає інший користувач.

Leave a Comment