Волинь Новини

Посадовець нецензурно образив волинянку

На озері Пісочне, що біля села Буцинь Ковельського району, є база відпочинку локомотивного депо Ковель регіональної філії Львівська залізниця акціонерного товариства «Українська залізниця».

Про це повідомляє «Ковель Медіа».

Днями на цій базі трапився інцидент, коли один з відпочивальників вчинив хуліганство – облаяв нецензурними словами 59-річну ковельчанку, яка має будиночок неподалік. Уся «провина» жінки була в тому, що вона проходила повз базу, бо користується тією доріжкою до озера майже два десятиліття.

Локомотивник матюкнувся і пояснив, що поки він з друзями відпочиває, ніхто ходити тут не буде.

«Що значить не можна ходити?! Які хазяї найшлися! Матюкається він! Треба по-сусідські себе поводити, бути чоловіком в першу чергу, а то в неадекватному стані при людях принижує мене, як жінку», – каже з обуренням ковельчанка.

Грубіяном виявився не хто-небудь, а головний інженер локомотивного депо Віталій Медвідь, який приїхав на відпочинок з компанією молодих жінок та чоловіків. Він категорично відмовився вибачатися перед старшою за нього жінкою, котру образив.

З’ясувалися й інші не дуже неприємні факти щодо самої бази відпочинку локомотивного депо Ковель, яким багато років керує Віктор Подтероб.

За достовірними даними, цей заклад не отримав дозвіл на початок роботи в нинішньому відпочинковому сезоні. Свій дольовий внесок за електроенергію, охорону, вивезення побутових відходів та сміття локомотивники не платять. Від електрики вони уже давно відрізані. Щоб не платити зарплату – звільнили жінку, яка працювала комендантом бази. За останні два роки заборгували перед Волинською обласною громадською організацією «База відпочинку «Пісочне» 17 тисяч гривень. Хоча начальство депо каже, що за борги готове розрахуватися соляркою.

Leave a Comment