Волинь Новини

Махінації з тендерами: справу ексчиновниці ОДА Остапкович передали до суду

Прокуратура передала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо начальниці управління транспорту та зв’язку Волинської ОДА Наталії Остапкович. Її затримали 10 березня 2021 року під час одержання неправомірної вигоди.

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили у пресслужбі прокуратури Волині, пише 12 канал.

Розповіли, що справу передали до суду у червні. Наразі вже відбулося підготовче засідання.

Наступне засідання, згідно з оприлюдненою на сайті Луцького міськрайонного суду інформацією, відбудеться 2 вересня. Справу розглядає суддя Анатолій Марчук.

Нагадаємо: чиновницю затримали на одержанні 1500 доларів США. За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури начальнику одного з управлінь Волинської обласної державної адміністрації повідомили про підозру у вимаганні й одержанні 1500 доларів США неправомірної вигоди (ч.3 ст. 368 КК України). Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Волині.

У таку суму, вважають слідчі, посадовиця оцінила своє сприяння підприємцю у перемозі в конкурсі на перевезення пасажирів на внутрішньообласному приміському маршруті.

Як відомо, управління туризму та зв’язку Волинської облдержадміністрації очолює Наталія Остапкович. На неї вже не раз скаржилися перевізники: заявляли, аби отримати один маршрут, треба заплатити від п’яти тисяч доларів.

Leave a Comment