Важливо Волинь Новини

Як записатися на вакцинацію в Луцьку. ІНСТРУКЦІЯ

Скільки чекати, якою вакциною та де вакцинуватися у Луцьку? 

Нині працюють 4 центри вакцинації: на проспектах Волі, Відродження, вулицях Бенделіані та Стефаника., пише 12 Канал.

У кожному з них може вакцинуватися будь-хто, незалежно від місця проживання. Щоправда, умови запису дещо різняться. На проспекті Волі, 7 – він взагалі не потрібен.

Якщо ви бажаєте робити щеплення конкретною, напередодні таки варто зателефонувати. Адже через величезну кількість щеплень, щодня одна закінчується – інша прибуває. Не вимагають попереднього запису і у центрі вакцинації на Стефаника, і щеплюють навіть у вихідні.

Аби черг не було взагалі, у пункті на Бенделіані, 7 охочих імунізуватися попередньо записують. Ви можете обрати зручний для вас день та час. Лише по запису вакцинують і у центрі на Відродження. Щоправда, зауважте: тут на ваш дзвінок можуть не відповісти, адже охочих вакцинуватися саме у цьому пункті – найбільше.

Тож, якщо маєте можливість і бажаєте зекономити час, – зверніться до інших. Медики мобільних бригад запевняють: усі види вакцин рівномірно розподіляють по пунктах. І абсолютно усі – безпечні.

У всіх пунктах перед щепленням вам необхідно заповнити коротку анкету. Після – вам повідомлять, коли ви зможете отримати другу дозу. Якщо ж після першої є побічні реакції, вдруге ви зможете обрати іншу вакцину.

Leave a Comment