Новини

Липень наостанок прогремить грозами на заході України

На морських курортах України у кінці липня температурний, ультрафіолетовий та кисневий режим буде комфортним. Звичайно, у кожного свої уявлення про гарну погоду, але літній морський курорт – це, безумовно, сонячна погода й чисте та спокійне море. За прогнозом Sinoptik.ua на цьому тижні середня температура повітря вдень на морських курортах України очікується до +35 градусів, вночі до +24…+26 °С. Є ймовірність локальних гроз та дощів.

На кліматичних курортах Карпат буде прохолодніше, особливо у вихідні, і весь тиждень періодично дощитиме.

Курорти Чорного моря

Стійка спекотна малохмарна погода встановиться на чорноморських курортах у кінці липня. Гроз та злив не уникнути, але вони будуть короткочасними, пройдуть місцями.

В Одесі жарко, до +33 °С, але через вологість повітря температура буде відчуватися як +37 °С. Але, як кажуть в Одесі, високі градуси не завадять насолоджуватися біля моря. 1 серпня можуть пройти грозові дощі. Температура морської води біля Одеси до +24 °С з тенденцією до підвищення.

У Скадовську на цьому тижні сонячно. Температура вдень трохи не дотягне до +30 °С, вночі буде +25 °С. У четвер посилення південно-західного вітру до 5,5 м/сек. Море прогріється до +26 °С.

Leave a Comment