Волинь Новини

Кривош сам влаштував у суді допит потерпілої. Відео

Чергове судове засідання по справі Луцького терориста відбулось 23 липня у Луцькому міськрайонному суді, – повідомляє Конкурент.

Максим Кривош  з’явився у залу суду із забинтованими руками. Пояснює – такі наслідки через постійне носіння кайданків у СІЗО.

Судові засідання по справі Луцького терориста тривають вже рік. Нагадаємо, Максим Кривош вимагав, аби його справа слухалась у суді присяжних, тож її почали досліджувати у судовому порядку – заново.

Так, на черговому засіданні заслухали потерпілих у справі за статтею «замах на життя працівників поліції». Цього разу першою у суді свідчила потерпіла Анастасія Кідрук – патрульна поліцейська. Саме вона того дня, 21 липня була у тому екіпажі патрульних, які першими прибули на виклик про замінований автобус.

Патрульна каже: отримавши повідомлення, вони з напарником одразу рушили на виклик у службовому авто з проблисковими маячками. Та ось, вони не врахували однієї вимоги терориста – не наближатись до автобуса ближче, ніж на 30 метрів. У порушників заборони Кривош обіцяв відкривати вогонь. Відтак, їхня автівка під’їхала занадто близько. І як тільки вони вийшли з автівки та взялись одягати бронежилети – почули постріли, а згодом помітили і розбите вікно в автобусі.

Підготувався до засідання Максим Кривош ретельно: роздрукував фотографії з місця подій, відзняті квадрокоптером, вивчив усі матеріали справи, в тому числі й письмові свідчення та влаштував потерпілій справжній допит.

Подробиці та засідання суду дивіться у відео:

Leave a Comment