Важливо Волинь Новини

Волинська бригада зазнала втрат, але про смерть бойової посестри чомусь «забули»

3-й механізований батальйон 14 ОМБр зазнав втрат: учора померла бойова посестра наших бійців Юлія Пархонюк. Утім, під час сьогоднішнього ранкового шикування про неї жодним словом не згадали та не пом’янули, хоча дівчина практично до останнього була з іншими бійцями на передовій.

Цю шокуючу новину повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук командир взводу зв’язку 3-го механізованого батальйону 14 ОМБр, боєць “Легіону Свободи” Віктор Вілентко (друг “Весна”), пише ВолиньUA.

“Просто немає слів. Вчора трапилась велика трагедія, померла наша бойова посестра Пархонюк Юлія. Весь присутній особовий склад нашого 3 МБ був просто шокований цією інформацією і ми спільно вирішили відгукнутися на дану трагедію, а особливо на порятунок новонародженої дитини, котра перебуває у комі.

Проте я хочу сказати про інше. Кожного ранку на шикуванні, яке проходить на плацу бригади, ми маємо можливість помолитись та послухати напутні слова наших КАПЕЛАНІВ. Проте сьогодні не одним словом не згадали та не пом’янули нашу Юлю, котра майже до останнього була з нами на передній лінії. Дуже прикро, що так усе є і, напевно, цьому немає ради…”, – йдеться в дописі.

Leave a Comment