Волинь Новини

За пів року на нові авто волиняни витратили 16 млн доларів

Впродовж січня-червня у Луцьку та Волинській області зареєстрували 415 нових автомобілів загальною вартістю 16 млн доларів.

Про це Волинь24 повідомили у пресслужбі RST.ua.

Позашляховики і кросовери становили 77% від загальної кількості проданих авто в регіоні. Дизельними двигунами були обладнані 34% автомобілів. Середня ціна склала 38 500 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання.

Найпопулярнішим брендом була Тойота (Toyota). У регіоні з початку року придбали 85 таких автомобілів на суму 3 млн доларів. Кросовер Тойота Рав4 (Toyota RAV4) став бестселером серед моделей і покрив 7% продажів. Крім нього часто купували КІА Спортейдж (Kia Sportage) і Фольксваген Туарег (Volkswagen Touareg).

Загалом впродовж січня-червня в Україні зареєстрували 48 000 нових автомобілів на загальну вартість 1,5 млрд доларів. Це на 23% більше, ніж в аналогічний період минулого року.

За пів року на нові авто волиняни витратили 16 млн доларів

Серед усіх зареєстрованих в Україні авто були й автомобілі преміум-сегменту: 4 Rolls-Royce Cullinan; 1 Rolls-Royce Wraith; 1 Rolls-Royce Ghost; 9 Bentley Continental GT; 5 Bentley Flying Spur та 1 Aston Martin DB11.

У травні в Луцьку та Волинській області придбали 75 нових автомобілів на суму 2,5 млн доларів, найпопулярнішою маркою серед яких також була Toyota. Серед моделей тоді найбільшу кількість продажів отримали Toyota RAV4, Тойота Камрі (Toyota Camry) і Рено Сандеро (Renault Sandero).

Leave a Comment