Волинь Новини

Моторошне вбивство у Луцьку: чоловіку загрожує довічне ув’язнення

У Луцьку 62-річному пенсіонеру, якого підозрюють у вбивстві колишньої дружини та доньки, загрожує довічне ув’язнення.

Як розповіла Суспільному речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук, в разі доведення вини, чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.

Загиблим матері та доньці було 56 та 22 роки. Про вбивство правоохоронців повідомили сусіди. Їм чоловік сам розповів про те, що скоїв, – говорить речниця. Його затримали поруч з квартирою, де усе трапилося. В помешканні виявили сокиру, якою чоловік убив рідних.

Ольга Бузулук розповіла, чоловіка раніше притягували до кримінальної відповідальності. В травні суд йому присудив 850 гривень штрафу за побиття дружини та доньки і відпустив додому.

Слова правоохоронців підтверджують рідні убитих матері та доньки. Як розповіла Суспільному сестра убитої 56-річної жінки Зоя Ковальська, чоловік бив дружину та доньку упродовж двох десятків років. Подружжя розлучилося, але жили разом через брак грошей на інше житло.

“Вони дуже погано жили. Вони бідненькі і втікали звідси, скільки разів на зйомник квартирах жили. Він їх знаходив і повертав. Життя в неї таке було і щоб так закінчити”, – каже родичка загиблих Аліна.

Від рідних загиблих стало відомо, що 22-річна Тетяна цього року закінчила рівненський виш. Її мати працювала в управлінні статистики. Чоловік, якого підозрюють у вбивстві, є інвалідом третьої групи.

Leave a Comment