Важливо Волинь Новини

Відтяв дружині голову у спальні: деталі подвійного вбивства у Луцьку

Стали відомі моторошні деталі подвійного вбивства, яке трапилося в ніч на вівторок, 20 липня на проспекті Соборності у Луцьку. 

Про це повідомляє Конкурент.

У поліції розповіли, що близько 7:15 надійшло повідомлення про вбивство за адресою проспект Соборності, 32. Одразу сюди прибув наряд патрульної поліції. Затримали чоловіка, який сам сказав, що вбив свою дочку та жінку. Також прибула слідчо-оперативна група, і зараз на території триває огляд місця події, збираються всі речові докази.

Підозрюваного уже відправили в наркодиспансер. Зараз перевіряється, чи він психічно був здоровий, чи хворий. Неодноразово люди чули, як сім’я свариться, конфліктує, він погрожував їм вбивством.

Відомості внесені до ЄРДР за частиною 2 статті 115 Кримінального Кодексу України – умисне вбивство. Зараз тривають слідчі процедури.

Із власних джерел журналістам ІА “Конкурент” стало відомо, що підозрюваний сам попросив сусідку викликати поліцію, і сказав, що забив дружину і доньку. 56-річну жінку зарубали у спальні. Їй майже відтяли голову. 22-річну дівчину вбили у коридорі.

Leave a Comment