Волинь Новини

Завдяки мобільному додатку депутати Луцькради “зіграли” у голлівудських фільмах. Відео

Завдяки спеціальному додатку, який дозволяє підставити фото будь-якого обличчя у відео, депутати Луцької міської ради “замінили” зірок Голлівуду, СРСР та української естради у відомих фільмах. 

Ролик змонтував журналіст Мирослав Ватащук та оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Просто нарізка з популярних фільмів та кліпів, в яких знімалися лучани”, – підписав свій ролик автор.

Так, депутат Луцької міської ради Олександр Козлюк став Леонардом Ді Капріо, міський голова Луцька Ігор Поліщук “станцював” запальний танок, а депутатка Юлія Дацюк “защедрувала”.

Депутат Луцькради Олександр Лазука перевтілився у Павла Зіброва, а от політик Юрій Моклиця “зіграв” самого капітана Джека Горобця із “Піратів Карибського моря”. Та, мабуть, найбільше підійшов образ депутатці Аллі Надточій – її автор ролика перетворив у Ксену принцесу-воїна.

Крута роль дісталася й депутату Андрію Разумовському – він перевтілився у Віна Дізеля із серії фільмів “Форсаж”. А от Євгеній Ткачук  прижився в ролі всім відомого з дитинства персонажу “Діамантової руки” і “заспівав” пісню про острів невезіння.

Термінатора “зіграв” депутат Луцької міської ради Микола Федік, а от з Миколи Яручика вийшов Рембо. Катерина Шкльода “замінила” Анджеліну Джолі у “Містер і місіс Сміт”, а Андрій Лучик “полював” за привидами.

Роман Бондарук “очолив” джентельменів удачі з однойменного радянського фільму, а Юрій Безпятко “навчився” лазити по стінах і пускати павутину – він у ролі Людини-павука. Ну і сам автор постав  у образі Олега Винника, “заспівавши” відомий хіт про вовчицю.

Leave a Comment