Волинь Новини

Як виглядає нове приміщення відділення екстреної допомоги у Луцьку

У Луцьку завершують капітальний ремонт відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

Як виглядає оновлене приміщення показали на сайті Луцької міської ради.

Проінспектували завершення будівництва міський голова Ігор Поліщук, начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт та директор медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади Лариса Духневич.

«Це приймальне відділення було одним із найслабших місць нашої лікарні: вузенький коридорчик і 3 місця для прийому пацієнтів. Звичайно, це породжувало величезні незручності як для лікарів, так і для пацієнтів. Люди, які потрапляли сюди, не знали куди звертатися, були постійні черги, травмовані очікували в коридорі, не було де сісти. Це було дуже серйозне навантаження на приміщення.

Сьогодні тут радикальні оновлення: є червоний коридор для тих, хто потрапляє в критичному стані та потребує негайної госпіталізації, є зелений коридор для стабільних хворих, яких спрямовуватимуть до необхідного лікаря. Також облаштовано додаткові паркомісця, освітлення на оцинкованих опорах, величезна кількість нових палат, обладнання, меблів, новий рентген апарат, буде зараз нове УЗД, готуємося придбати новий комп’ютерний томограф», – розповів Ігор Поліщук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Leave a Comment