Важливо Волинь Новини

“Такі хлопці досі ще десь беруться”: як молодий лучанин людям допомагає

У соцмережі розповіли про молодого лучанина з маленькою акумуляторною “бжикалкою”, який поспилював штирі, що рвали людям взуття на «незаконній» стежці.

Про це написав у фейсбук-спільноті  Теревеньки про Луцьк дописувач Volodar Afon.

“Кому хотілось позитивних новин??

Ось Позитивна.

Іду я з моста на Шевченка до Нової Лінії і зустрічаю на стежці парубка із маленькою акумуляторною “бжикалкою”, шось там собі робить та й робить на тій стежині. Я вже його пройшов, а тоді думаю СТОП! Треба спитати, що він такого робить, бо чуйка мені підказувала, що він займається благоустроєм Суспільного Простору і при тому не схоже що є працівником комуналки…” – йдеться в дописі.

“В такім разі він гідний віддяки, подумав я! І знаєте, він справді ніякий не комунальник, він там навіть не живе близько. Колись тільки жив і каже: учора десь вичитав у пабліках, що люди на штирях, що стирчать із землі взуття рвуть вже багато років, а хтось шину порвав…

То він узяв свій інструмент і пішов зрізати ті стирчалки, ще молота взяв, аби збити гострі камені… Коротше: коли я проходив, то він уже закінчував роботу і збирався йти.

Ймення героя сучасності Назар. Хто його упізнає – обов’язково тегніть)”, – додає Volodar Afon.

 

“Ці всі “незаконні” стежки комунальникам до одного місця, вони ніколи там не зроблять благоустрій, де людям треба, але їм не треба. Ми у свої 20+ з друзями теж іноді шось лагодили в місті.

Добре, що такі хлопці досі ще десь беруться, близька тема отаке діло!) Повага Назарові!” – резюмує дописувач соцмережі.

 

Leave a Comment