Важливо Волинь Новини

Затяжний конфлікт навколо Старого ринку перейде в чергову фазу загострення

І так, затяжний конфлікт навколо “старого ринку” в Луцьку, схоже незабаром перейде в чергову фазу загострення. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив громадський активіст Ігор Алексеєв
.
“Цього разу атака планується глобальна й скоріше усього з прицілом на тотальну перемогу муніципалітету.
Нова силова зачистка ринку в “нуль”, мета доволі сумнівна, дивлячись на досвід попередніх потуг й реакцію містян.
А враховуючи, що фейкові обіцянки міської влади натомість реорганізувати й “оживити” так званий новий ринок біля Кромберга прогнозовано закінчились абсолютно нічим, резонанс навколо чергової хвилі ескалації може остаточно знищити й без того мізерні залишки електоральної підтримки перспективного й не зовсім самостійного мера міста.
Особисто я був й є адептом переносу “старого” ринку, але переносу на чітку й конкретну локацію з урахуванням побажань підприємців й містян, на місце яке було б компромісом для усіх сторін конфлікту.
Переносу в цивілізований,правовий спосіб який не передбачає бульдозери,тітушок й погроз,а рухається шляхом переговорів,домовленостей й взаємоповаги.
Я не скажу нічого нового,але зло завжди народжує тільки зло і навіть якщо врешті решт на площі біля замку зявиться хоч Райський сад,в чому я дуже сумніваюсь,він стане памятником підлості,підступності й неприхованого лицемірства по відношенню до кожного лучанина на чию точку зору просто наплювали.
Так система балансу між громадою й владою не працює,так працює тоталітарна система яка жорстка й для когось ефективна але вона приречена, завжди”, – йдеться у дописі.

Leave a Comment