Новини

«Я люблю тебе, але хтось із твоїх дітей має померти»: вітчим перерізав горло 2-річному пасинку

Як стало відомо, у селі Девладове, що неподалік від Кривого Рогу, 7 липня 28-річний чоловік  увірвався до будинку своєї колишньої дружини, коли там не було дорослих.

Мама дітей та дідусь поїхали на роботу.  За семирічною Вікою й дворічним Михайликом залишили наглядати 18-річну сусідку.

Коли вітчим увірвався в будинок, дівчина відразу викликала правоохоронців.

“Вітчим відразу ж зв’язав дітей скотчем. Дівчинка сиділа на кріслі, а хлопчик лежав на дивані, — неофіційно розповіли «ФАКТАМ» у поліції. — Чоловік зателефонував колишній дружині й сказав, що якщо вона не повернеться до нього, то він підірве будинок. Потім, сказав:

«Я люблю тебе. Дуже сильно. І я не можу зробити тобі боляче. Але я можу зробити твоїм дітям».

Захопивши в заручники дітей, чоловік весь час розмовляв телефоном зі своєю колишньою дружиною. Він сказав їй, що зараз заріже Віку — старшу дівчинку. Однак Віка розплакалася, почала просити не робити цього. У трубці плакала й мама дівчинки. Тоді чоловік сказав:

«Добре. Я даю тобі другий шанс повернутися до мене. Але все одно, повернешся ти чи ні, хтось із твоїх дітей повинен буде померти».

Потім він відключив телефон і почав завдавати хлопчику хаотичних ударів ножем. Кілька разів ударив у спину. А потім він просто перерізав дитині горло та зник у невідомому напрямку.

Поліція не встигла зовсім трішки. Хлопчик був живий, але спливав кров’ю. Дівчинка перебувала в стані шоку та весь час плакала.

Злочинця шукали дев’ять годин, а він весь цей час ховався у тому ж селі на горищі покинутого будинку.

Коли поліцейські його затримували, він благав не давати наближатися до нього родичам малюка, якого він намагався вбити, побоюючись самосуду.

До слова, зараз стан дворічного Михайлика значно погіршився. Дитина втратила багато крові, у неї була перерізана трахея, зачеплені життєво важливі органи. Малюка під`єднали до апарату штучної вентиляції легенів.

Проте 8 липня Михайлик впав у кому. Лікарі поки не повідомляють це офіційно, але кажуть, що у дитини помер мозок.

Якщо малюк виживе, то його вітчиму загрожує до 15 років позбавлення волі. Але якщо дитина помре, то злочинця можуть відправити за ґрати на довічне ув’язнення.

Leave a Comment