Волинь Новини

Волинянин вчиняв насильство над співмешканкою

Як стало відомо, суддя Любомльського районного суду розглянув направлений відділенням поліції №1 Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області протокол про притягнення до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 1732 КУпАП жителя села Підгородне.

Про це стало відомо з постанови суду від 11 червня.Чоловік, будучи протягом року притягнутим до відповідальності за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП, 6 червня близько 1:30 за місцем свого проживання в селі Підгородне вчинив насильство в сім`ї щодо своєї співмешканки: ображав нецензурними словами, словесно погрожував фізичною розправою, заподіявши шкоду її психічному здоров`ю, чим вчинив правопорушення.

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення повністю стверджена його особистими поясненнями в суді та матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення, письмовими поясненнями потерпілої, рапортом ДОП СП відділення поліції №1.

За місцем проживання порушник характеризується негативно.

До слова, суд визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 173-2 КУпАП, і за цим законом наклав на нього стягнення у вигляді 60 годин громадських робіт.

Також в користь держави потрібно сплатити 454 гривні судового збору.

Leave a Comment