Волинь Новини

Студенти ВНУ проходитимуть практику в МВС

Ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось підписав договір про співпрацю з директором Волинського науково-дослідного експертно- криміналістичного центру МВС України Олегом Подворним.

Зустріч відбулася у стінах Університету за участю працівників установи та ВНУ. Зокрема, під час підписання договору була присутня декан факультету хімії, екології та фармації Лариса Марушко.

угода

Під час зустрічі Анатолій Цьось і Олег Подворний обговорили всі можливі варіанти співпраці та домовилися про спільне проведення й організацію заходів, які сприятимуть співпраці в практичних, прикладних, наукових та освітніх проєктах, запровадження європейських стандартів у підготовці майбутніх фахівців.

Також Університет і науково-дослідний експертно-криміналістичний центр проводитимуть освітні, науково-дослідні, науково-практичні, методичні та культурно-просвітницькі заходи із залученням науково-педагогічних працівників та студентів, надаватимуть консультативну, дорадчу, інформаційну допомогу з питань якісної підготовки студентів, організовуватимуть проходження виробничої, переддипломної практики студентів спеціальності 102 «Хімія» та розроблятимуть спільні науково-практичні видання.

угода

Під час зустрічі Анатолій Цьось та Олег Подворний підписали відповідний договір про співпрацю.

Leave a Comment