Новини

На відомому курорті трагедія: загинув 2-річний хлопчик

Туристичний катер із 38 людьми на борту розколовся навпіл за 50 метрів від пляжу.

Біля західного побережжя Туреччини на курорті Фетхіє потонув туристичний катер, на якому перебувало 38 людей. Як повідомляє видання TRT Haber, внаслідок аварії на судні отримали поранення двоє пасажирів і загинула одна дитина.

Трагічний випадок стався в понеділок, 5 липня, приблизно за 50 метрів від пляжу Белчекіз. З невідомої поки причини катер з туристами, відпливши від берега, розколовся навпіл і пішов на дно. Частина людей, які перебували на судні, власними силами вибралися на берег, інших рятувала команда берегової охорони та човни зі шкіл дайвінгу, розташованих поруч.

Внаслідок інциденту отримали поранення двоє людей, яких госпіталізували до лікарні. Окрім того, загинув дворічний хлопчик, який приїхав на відпочинок до Туреччини з батьками із Франції.

Капітана катера було затримано поліцією. Обставини та причини аварії з’ясовують дайвери, які оглянули затонуле судно. За їхніми спостереженнями, задня частина катера опустилася на дно, а верхня — стоїть вертикально. Тривають роботи з вилучення затонулого судна на берег.

Leave a Comment