Важливо Волинь Новини

П’яний патрульний скоїв ДТП у Світязі. ВІДЕО

У ніч із 25 на 26 червня луцький патрульний Сергій Громик спричинив ДТП у Світязі та тікав із місця аварії.

Як йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс», попри те, що суддя Луцького міськрайонного суду Віталій Ковтуненко направив справу щодо перевищення службових повноважень Сергієм Громиком до Державного бюро розслідувань, патрульного підвищили у званні. Одержання звання молодшого лейтенанта він вирішив відсвяткувати у Світязі, – передає ІА Волинські новини. 

«Він був там в суботу, 26 червня. Наші джерела повідомляють, що там патрульний Громик у стані алкогольного сп’яніння сів за кермо та спричинив ДТП. Ба більше, дременув навтьоки. Доганяли його нацгвардійці. В Національній гвардії інцидент підтвердили. Щоправда, кажуть, що документів, які посвідчують особу, не перевіряли. Відразу викликали поліцію. Усе сталося близько 1-ї ночі. Помітили автомобіль Opel, який явно перевищував швидкість», – розповіла журналістка Олена Лещук.

Пресофіцерка військової частини 1141 Нацгвардії Юлія Ковпак зазначила, що водій цього автомобіля здійснив наїзд на іншу машину марки Chevrolet і намагався втекти з місця вчинення правопорушення.

«Однак наші гвардійці спільно з працівниками групи реагування патрульної поліції Шацького сектору діяльності поліції його оперативно затримали. Далі на місці працювали поліцейські, які встановлювали всі деталі правопорушення», – сказала вона.

Журналістам «Аверсу» стало відомо, що патрульний перебував у стані алкогольного сп’яніння (2,4 проміле). Автомобіль, на якому він здійснив ДТП, – на іноземній реєстрації.

«За цим фактом ведеться службове розслідування. Наразі додаткової інформації в мене немає», – зазначила речниця Управління патрульної поліції Волині Валентина Мельник.

Leave a Comment