Волинь Новини

У Волинській ОДА затвердили новий перелік доріг, які ремонтуватимуть за рахунок державної субвенції

У Волинській ОДА затвердили нову редакцію переліку об’єктів, фінансування яких у 2021 році здійснюватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

Відповідне розпорядження підписав голова ОДА Юрій Погуляйко.

Загальний обсяг фінансування робіт становить 712 млн гривень.

На будівництво, реконструкцію, капітальний ремонт автомобільних доріг місцевого значення планується спрямувати 434 млн гривень, на поточний середній ремонт автомобільних доріг місцевого значення – 30 млн гривень, на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення – 111 млн гривень. Крім того, на капітальний ремонт вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах закладено 127 млн гривень.

У рамках реалізації програми планується зокрема нове будівництво світлофорного об’єкта у селі Рованці на дорозі Луцьк – Рованці, а також реконструкція перехрестя (кільцева розв’язка) доріг місцевого значення Луцьк – Рованці та Боратин – Вербаїв – Лучиці в селі Рованці.

Leave a Comment