Важливо Новини

Дівчат катали в трунах, а з праху виготовляли діаманти: на виставці похоронної культури показали новинки

В Україні вперше провели міжнародну виставку сучасної похоронної культури RIP Expo. До столиці приїхали представники сфери ритуальних послуг з різних країн. Вони презентували свою продукцію та провели лекції.

Виставка, яка відбувалась 25-26 червня, почалася з дефіле. Моделі в імпровізованих трунах показали жіночий одяг для покійниць, повідомляє Gazeta.ua із посиланням на “Громадське“.

Лекції проводили спеціалісти із посмертного макіяжу та біоенергетик. Власниця ритуального будинку, який влаштовує VIP-похорони, поділилася досвідом проведення поховань за мільйон гривень.

Засновник однієї з фірм проводив майстер-клас “Як продавати частіше, дорожче і частіше одному клієнту”. Ще презентували фірму, яка обслуговує тих, хто наперед замовляють і оплачують свої похорони.

Серед експонатів продемонстрували діаманти, які вирощені з праху або волосини померлого. Такі прикраси замовляють, щоб носити їх як пам’ять про близького.

Спеціально до виставки розробили та розмалювали домовини в стилі аніме дніпровські учасники. Такі наразі не виготовляють для продажу.

Leave a Comment