Новини

Завучку медколеджу в день вручення дипломів облили лайном. ВІДЕО 18+

У Новоселицькому медичному коледжі в день вручення дипломів на завучку та за сумісництвом кураторку однієї з груп вилили відро нечистот.

33-річна жінка викликала поліцію. Розповіла, що незнайомці облили її біля Будинку культури, куди вона була запрошена на захід, повідомили у відділі комунікації обласної поліції, пише Gazeta.ua.

“Цього дня 45-річний буковинець разом зі своєю 20-річною донькою прийшли до Будинку культури міста Новоселиця, де відбувався випускний вечір. Та з відра облили брудною водою викладачку одного із навчальних закладів. Таким чином люди намагалися показати своє невдоволення освітянці, яка начебто вимагала неправомірну вигоду за успішну здачу заліку студентом”, – розповіли поліцейські.

Справу розслідують як хуліганство. За скоєне порушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

У мережі з’явилося відео інциденту. На кадрах видно, як чоловік підходить до святково вдягненої жінки, бере до рук відро та виливає на неї щось коричневого кольору з криком “Це тобі за сина!”. Поруч у цей час перебувають кілька молодих людей у костюмах.

“Вкрала, скотино, чотири роки життя його! Це тобі за сина, г***о це, зрозуміла! За його диплом! Ти мене почула? Ти мене почула, скотино? Оце г***о тобі за сина! 300 євро тобі дати? Я тобі дам 300 євро, скотино!” – Кричав чоловік.

Жінка у відповідь плакала та говорила, що нічого його синові не зробила.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Leave a Comment