Волинь Новини

21 – річному волинянину загрожує до 10 років позбавлення волі через закладки. ФОТО.

Як стало відомо, злочинну діяльність 21-річного жителя Ківерцівщини, який створив два телеграм-канали та забезпечував їх функціонування, задокументували та припинили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.

Хлопець виконував роль адміністратора, оператора і закладчика.

Він фасував наркотичні засоби, психотропні речовини та залишав закладки на території Ківерців, після чого відправляв клієнтам фото і їх координати. Отримані кошти переказував на власні банківські картки. Окрім цього, зловмисник здійснював торгівлю наркотиками та контактним шляхом – «з рук в руки».

Сьогодні під час проведення санкціонованого обшуку за його місцем проживання поліцейські вилучили близько 15 грамів марихуани, фасувальні пакетики, пристрій для вживання наркотиків, електронні ваги, банківську картку, мобільний телефон та понад тисячу гривень. Вилучене направили на дослідження.

Встановлено, що зловмисник щомісяця збував близько 30 доз заборонених речовин на суму близько 15 тисяч гривень.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, придбання, зберігання, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Наразі слідчі за погодженням з процесуальними керівниками готують зловмиснику повідомлення про підозру у вчиненні інкримінованого злочину.

Leave a Comment