Новини

Черга розписана на два тижні: дітей з радістю водять батьки до скандальної стоматологині, яка застосовувала силу до дітей.

Як стало відомо, лікарка-стоматолог з Рівного, яку звинувачують у жорстокому поводженні зі своїми малолітніми пацієнтами, продовжує працювати в клініці. Більше того, черги до неї розписані на місяць вперед.

Про це йдеться у матеріалі “УНІАН”, з посиланням на “Четверту владу”.

До слова, дитячий стоматолог з Рівного Інна Кравчук, яку взимку 2021 року викрили на побитті своїх пацієнтів, продовжує лікарську практику.

У лютому міський суд відпустив дантистку під особисте зобов’язання.

Телефоном Кравчук розповіла, що найближча вільна дата для прийому — 2 липня. Жінка надає безкоштовні й платні консультації.

У прокуратурі Рівненської області пояснили, що жінка працює законно і має на це право. У неї є ліцензія, тому суд не може заборонити дантистці працювати.

“Суд, в межах вказаної кваліфікації, не міг заборонити їй працювати. І щодо ліцензії: була перевірка і в лікарки з нею все добре”, — розповіла речниця Рівненської обласної прокуратури Оксана Жужельська.

Наразі жінку обвинувачують у нанесенні побоїв та умисних легких тілесних ушкоджень пацієнтам (частина 1 статті 125, частина 1 статті 126 Кримінального кодексу).

Нагадаємо, що у лютому 2021 року мережу обурило відео, лікарка-стоматологиня шарпала і лупцювала дітей та била їх головою об кушетку.

Leave a Comment