Важливо Волинь Новини

Волиняни облаштували стихійне звалище на нещодавно відремонтованій вулиці. ФОТО

фото ілюстративне

Біля входу на Лодомирське кладовище, на місці, де нещодавно прибрали смітники, жителі Володимира і далі продовжують складувати сміття. Просто на нову бруківку. У ніч з 22-го на 23-тє червня сміття привезли потайки, вночі.

Таким чином «дбайливі» володимирчани вичищають власні обійстя і створюють стихійні сміттєзвалища в центральній частині міста,  повідомляє “Буг” із посиланням на КП “Полігон”.

Адміністрація та працівники комунального підприємства вкотре звертаються до жителів міста з проханням шанувати працю інших та складати сміття у спеціально відведених місцях, які облаштовані за декілька метрів.

“Вкотре повідомляємо, що даний відрізок вулиці Незалежності патрулює муніципальна варта. Окрім того, мешканці приватних обійсть, які знаходяться неподалік, пообіцяли теж слідкувати за чистотою цього відрізку вулиці Незалежності. Буде дуже прикро, коли фото «господаря», який свідомо загиджує нещодавно відремонтовану вулицю, потрапить у соціальні мережі”, – йдеться у повідомленні.

Застерігають, що громадяни, які складуватимуть сміття у забороненому місці, будуть притягувати до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, 15-го червня працівники КП «Полігон» прибрали сміттєві контейнери, що були встановлені на вулиці Незалежності, біля входу на Лодомирське кладовище. Сміттєві контейнери забрали задля того, аби не псувати нещодавно викладену бруківкою пішохідну доріжку на вулиці Незалежності. Але 17-го червня на тому ж місці утворилось нове сміттєзвалище.

Володимирчан було проінформовано, що виносити сміття можна буде у найближчі смітники, які встановлені на початку кладовища ФОТО 1т(зі сторони вулиці Козацької, район ГРП) та на розі вулиць Незалежності та Котляревського ФОТО 2 (навпроти ЗОШ№2).

Leave a Comment