Волинь Новини

ВНУ співпрацюватиме з сільськогосподарським підприємством

Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з ТОВ «Ратнівський аграрій». Відповідну угоду підписали ректор Університету Анатолій Цьось і директор підприємства Валентин Бебес. На зустрічі також були присутні заступник директора з юридичних питань та безпеки Юрій Шкіринець і декан факультету економіки та управління Наталія Коленда.

Під час підписання угоди присутні обговорили всі можливі варіанти взаємовигідної співпраці сільськогосподарського підприємства та закладу вищої освіти.

угода

Так, договір передбачає: залучення працівників підприємства до читання лекцій студентам; тісну співпрацю педагогів, які викладають спеціальні дисципліни, з підприємством; організацію тренінгів, системи заходів, які сприятимуть практичній підготовці фахівців; реалізацію профорієнтаційних програм. Університет і підприємство проводитимуть спільне оновлення освітніх програм відповідних спеціальностей і створюватимуть належні умови для взаємодії щодо роботи над студентськими проєктами. Також представників ТОВ «Ратнівський аграрій» залучатимуть до роботи у державних екзаменаційних комісіях.

угодаугодаугода

 

Leave a Comment