Волинь Новини

У Луцьку чоловік побив жінку перед 7-річною донькою: потерпіла в комі

Нагадаємо, в обласному центрі чоловік жорстоко побив 32-річну дружину на очах у її 7-річної доньки від першого шлюбу. Інцидент трапився ще 14 червня. Нині стало відомо, що потерпіла перебуває в комі.

Про це повідомила Оля Максимяк на своїй фейсбук-сторінці, – Волинь-нова. 

Дитина кричала з вікна про допомогу поки її не почули перехожі.

«Він бив її. Вона пробачала. Він вибачався, приносивши квіти. А вона їх приймала. Тиран дивом не зачепив дівчинку. Але її мама вже кілька днів у комі. Стан дуже важкий. А знаєте, що з кривдником? Він під домашнім арештом! Нічним. Про цей випадок мені повідомили у фейсбуці дівчата, попросивши допомогти. А фото ми отримали від жінки, яка і викликала поліцію. Сьогодні вийшли на контакт подруга та мама потерпілої.

Ми не можемо лишатися осторонь, тому експертки, адвокатки нашого проекту Вирішуєш ТИ – юридична допомога Жіночий рух «ЗА Майбутнє» (Юлія Спас та Алла Левчук) оперативно відреагували на ситуацію. Ми зробимо все можливе, аби кривдник отримав належне покарання. Але. Але воно, на жаль, не відновить здоров’я молодої мами, не зітре з пам’яті жахіття, свідками яких стала маленька дівчинка. Саме донька і врятувала маму: дитина кричала з вікна про допомогу поки її не почули перехожі», – йдеться у дописі.

Leave a Comment