Новини

Колесо вантажівки відірвало пішоходу руку: він помер в лікарні. ФОТО

На Рівненщині колесо від вантажівки відірвало руку чоловіку, який йшов по вулиці. Медики не змогли врятувати чоловіку життя. Трагедія сталася у місті Березно на вулиці Корецькій о 16:40, 17 червня, – йдеться у повідомленні поліції області.

Поліцейські на місці події встановили, що під час руху у вантажного автомобіля «УРАЛ» відбулась розгерметизація колеса, внаслідок чого травмувався пішохід, який ішов тротуаром у попутному напрямку, пише Волинь Правда.

Медики швидкої діагностували у потерпілого травматичну ампутацію руки та госпіталізували. Попри вжиті реанімаційні заходи врятувати життя 45-річного місцевого жителя не вдалося — від отриманих травм він помер у лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Кермувальник вантажівки — 40-річний березнівчанин, за результатами огляду на стан сп’яніння — тверезий. Втім, у нього також відібрали зразки крові.

Leave a Comment