Волинь Новини

Скандал на Волині: на ринку продавці побили жінку

У Нововолинську на ринку чоловік накинувся на жінку-покупця, штовхнув її та “обклав нецензурною лайкою”.

Про прикру ситуацію написала постраждала Mia у соцмережі facebook, пише ВолиньUA.

Допис подаємо без змін.

“Доброго дня. Хто і як розпоряджається місцями на маленькому ринку? Кому і куди йде та “дань”, якщо люди не можуть продати ящик полуниці, і за це тебе ПОБ’ЮТЬ!

Сьогодні купувала полуницю на ринку, стояли тихенько люди з нещасним ящиком тієї полуниці. Продавчиня поряд, зі значно більшим асортиментом стала голосно вимагати покинути “її куплене місце” (люди, які продавали стояли за 1,5 метра від її столу). Я, купивши, полуницю просто запитала “чому воно її власне і де її документи”,на що почула відповідь “я не зобов’язана нічого показувати, йдіть звідси”… Не вспіла відкрити рота, як ззаду налетів мужик напідпитку, взяв мене за руку і жорстко вишвирнув на 2 метри вперед… Я отетеріла від наглості!!!!!!!! Мало того!!!! Догнав і пхнув у спину ще раз! З матами навздогін! Якби не стійке взуття вже б носом проїхалась по асвальті. Повернуся до моєї подруги і хотів уже накинутись на неї. Та щось пішло не так, люди заступились. Зі словами “пішли на.. я плачу 500 грн за місце тут більше нікому стояти не можна”…

Щоооо за жесть!???? Де контроль тих місць, чому можна продавати неадекватам, а нормальних людей вишвирюють?! Чому мене, жінку, ображають і простягають руки хворі на голову продавці?! Народ, я такого відношення ще не бачила! Поліція відібрала покази свідків, написана заява..Так бути не може!  Безлад зашкалює!У мене досі шок і білі губи”, – йдеться у дописі.

Leave a Comment