Волинь Новини

Волинський суддя має найдорожчий гібридний автомобіль

Журналісти вивчили декларації голів українських судів і порівняли їхні автомобілі

Голова Волинського апеляційного суду Віктор Гапончук задекларував гібридний кросовер Toyota RAV4 за 38,7 тисячі доларів 2020 року випуску.

Задекларував гібридний кросовер Toyota RAV4 за 38,7 тисячі доларів 2020 року випуску.

На перший погляд, це звичайний кросовер, на якому їздять тисячі українців. Але у цьому випадку мова йде про гібридну версію автомобіля, яка коштує помітно більше, зазначає видання «Главком», – передає Волинь-нова. 

Адже гібридні авто оснащують додатковим мотором та іншим складним та дорогим обладнанням, яке необхідне для роботи складної силової установки. Відтак Віктора Гапончука можна назвати власником найдорожчого авто в умовній «номінації» «гібридні автомобілі» серед голів українських судів. У гаражі пана Гапончука, між іншим, є ще один кросовер — Mitsubishi Outlander 2013 року.

ДО РЕЧІ

Серед керівників судів найдорожче авто має Ярослав Головачов, голова Київського апеляційного суду. Його BMW X5 2018 року випуску коштує від 78 тисяч доларів.

А найбільше автомобілів — вісім — задекларував голова Житомирського апеляційного суду Юрій Жизнєвський. Два з них — це великі дорогі позашляховики Toyota Land Cruiser 200 — 2010 та 2018 року випуску. Також у Жизнєвського є два радянські автомобілі: ЛуАЗ 967 та ГАЗ-69. Останній — 1968 року випуску. Це найстаріша машина з тих, які є у голів українських судів. Ще один цікавий екземпляр у декларації Жизнєвського — Nissan Micra, котрий є найменшим автомобілем.

Leave a Comment