Новини

Дитина викликала поліцію: чоловік через 23 тис. грн розстріляв родину, подробиці

Чоловік загинув на місці трагедії, його дружина в тяжкому стані.

Чоловіка, який розстріляв подружжя на Житомирщині, затримали. Постріли пролунали вночі у селі Грубському. Стріляли з автомата Калашникова по хаті, де жила родина з донькою. 46-річний чоловік загинув на місці, за життя його 39-річної дружини нині борються лікарі. 12-річна донька, яка спала в іншій кімнаті, лише дивом не постраждала.

Про це 8 червня йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

“Вона не спала, каже я два рази почула вистріли. То вона бідна і не знала, що вже не має батька”, – кажуть родичі родини.

Саме дівчинка і викликала швидку та поліцію. Зловмисник до їхнього приїзду вже втік. Чоловіку медики допомогти не змогли, від поранень він помер на місці. Жінку госпіталізували, вона у вкрай тяжкому стані.

“З множинними проникаючими вогнепальними пораненнями черевної порожнини, з травматичним переломом тазової кістки. Органи тазу і черевної порожнини – роздроблені, були пошматовані. Важко визначити кількість поранень”, – каже заступниця головного лікаря Коростишівської лікарні Олена Гайсюк.

Новини України: чоловіка, який розстріляв подружжя у Грубському, затримали

Слідчі тим часом встановили, що подружжя розстріляли з автомата Калашникова.

“На місці події слідчі вилучили ряд речових доказів, у тому числі гільзи калібром 5,45”, – каже начальник ГУНП у Житомирській області Юрій Олійник.

У селі про загиблих кажуть лише хороше, вони були роботящі і непитущі. Виховували двох доньок, старша вже вчиться у ВНЗ і живе окремо. 39-річна мати доглядала за господарством. Її 46-річний чоловік – колишній лісник, останнім часом працював за кордоном.

Єдине, кажуть сусіди, чули, що чоловік напозичав грошей, можливо тому і їздив на заробітки, аби віддати борг.

“Горе страшне. Тишина вночі, тут ніде нікого не видно, а тут таке сталось”, – каже сусідка родини Валентина Осолінська.

Вже надвечір у поліції повідомили, що стрілка затримали. Йому 59 років, він мешканець сусіднього села. Версія боргу підтвердилася.

“Злочин він вчинив, у зв’язку з тим що у загиблого був борг у 23 тисячі доларів США. Вилучено мотоцикл, на якому він пересувався, автоматичну зброю, а також 2 гранати РГД 5”, – каже начальник ГУНП у Житомирській області Юрій Олійник.

За навмисне вбивство підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення. Чоловіка затримали, запобіжний захід
йому обиратимуть завтра.

Leave a Comment